19 листопада: не забудьте привітати чоловіків зі святом

19 Листопада 2018, 09:12
З добрим ранечком! 3540
З добрим ранечком!

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні понеділок, 19 листопада.

Іменини святкують: Ніна, Олександра, Анатолій, Арсеній, Василь, Віктор, Гавриїл, Герман, Клавдія, Микита, Микола, Павло, Серафима.

Всесвітній день чоловіків.

Мета свята - привернути увагу до гендерної дискримінації чоловіків при визначенні важливості їх ролі в родині і вихованні дітей. Пише DilovaMova.

Цей День - день народження батька тієї людини, якій вдалося просунути це свято на міжнародний рівень, це доктор з університету Вест-Індії на ім’я Джером Тілуксінгх (Dr. Jerome Teelucksingh).

На чоловіка звичайно ж покладено багато чого (щоб не нудно було) і хтось раптом порахував і помітив у цьому підступні дискримінаційні процеси. Помітити було не складно, адже переважно саме на чоловіка лягає тягар забезпечення своєї сім’ї, та й взагалі, сучасні батьки іноді просто змушені присвячувати набагато більше часу далеко не своїй родині, а обслуговування інтересів інших ... працюючи не покладаючи рук. Чи є в цьому що-небудь нове? «Що було, те й буде; і що робилося, те й буде робитися, і немає нічого нового під сонцем.»(Еккл.1: 9)

Чоловіки - зі святом!

Цитата дня: «Ви ніколи не перетнете океан, якщо не наберетеся мужності втратити берег з виду», – Христофор Колумб.

 

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024