Для мешканців Оваднівської громади організували ярмарок вакансій

18 Грудня 2018, 18:27
1828

Фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості організували ярмарок вакансій на замовлення ВП «Ковельська дистанція колії РФ «Львівська залізниця»  ПАТ «Укрзалізниця».

На захід, який відбувся у приміщенні центральної садиби Оваднівської об’єднаної територіальної громади, були запрошені не тільки безробітні особи, а й всі бажаючі жителі громади.

Було озвучено, що наразі підприємство потребує працівників за посадою «монтер колії» саме на залізничній станції с. Овадне. Монтер колії – працівник, що займається утриманням залізничної колії в належному стані під час руху потягів. Кандидати на цю посаду мають пройти спеціальну медичну комісію, адже працювати потрібно на відкритому повітрі.

Представники «Ковельська дистанція колії» детально ознайомили присутніх із специфікою роботи, графіком та заробітною платою.

Особливу увагу приділили соціальному пакету, що надається працівникам. На підприємстві також є можливість кар’єрного росту та підвищення кваліфікаційного рівня.

Прийом документів та проходження співбесіди здійснюється безпосередньо в офісі ВП «Ковельська дистанція колії» за адресою: м. Ковель вул. Залізнична, 19.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024