Розповіли, як працює «Територія майстерності» на Володимирщині

30 Січня 2019, 16:00
Розповіли, як працює «Територія майстерності» на Володимирщині 1706
Розповіли, як працює «Територія майстерності» на Володимирщині

З грудня 2018 року розпочав реалізацію новий Агропроект Волинського обласного центру зайнятості «Територія майстерності», метою якого є підвищення професійних компетенцій сільських жителів, сприяння розвитку підприємництва в аграрному секторі, підвищення ефективності ведення особистого селянського господарства, розвиток сфери туризму, тощо.

В рамках діяльності даного проекту 29 січня 2019 року у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся навчальний семінар для жителів села «Ефективне ведення сільського господарства». Захід проводила державний інспектор управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби Тетяна Грушевська.

Тетяна Леонідівна підняла актуальне для даної пори року питання, а саме – як вирощувати міцну розсаду. Цей процес не тільки творчий, але й дуже відповідальний, якщо посіви не вдалися, можна не отримати врожаю зовсім. Купівля насіння – перший і найвідповідальніший крок, варто вибирати саме свіже і від перевіреного постачальника. Грунт для посадки також необхідно підготувати. Також важливе дотримання умов вирощування, своєчасна пікіровка, загартовування та висадка розсади.

В центрі зайнятості мають надію, що отримані знання учасники семінару вдало застосують на практиці у власних домогосподарствах та в результаті отримають гарний врожай.

Читайте також:У Володимирі розповідали про різні форми насильства



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024