На КП « Полігон» планують організувати громадські роботи для безробітних

21 Березня 2019, 17:46
На КП « Полігон» планують організувати громадські роботи для безробітних 1895
На КП « Полігон» планують організувати громадські роботи для безробітних

Днями заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинського міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Галина Опейда, з метою вирішення участі безробітних в громадських роботах та вивчення поточної та перспективної потреби роботодавця в працівниках, відвідала КП « Полігон».

Під час зустрічі директор Олександр Козичко окреслив проблемні питання, які виникають в роботі та висловив сподівання на підтримку центру зайнятості для вирішення деяких з них.

Слід відзначити, що з службою зайнятості підприємство пов’язують давні партнерські стосунки, мета яких – укомплектування вільних робочих місць, проведення громадських робіт із залученням незайнятих громадян.

Результатом проведеної зустрічі стало укладання договору між Володимир-Волинської міськрайонною філією Волинського обласного центру зайнятості та підприємством про організацію громадських робіт для участі 50 безробітних. 

Враховуючи, що користь від організації громадських робіт для суспільства очевидна, служба зайнятості й надалі розвиватиме співпрацю у цьому напрямку з усіма зацікавленими сторонами соціального партнерства.

Читайте також: «Територія майстерності»: в рамках проекту організували екскурсію на акваферму Володимирщини

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024