У Володимирі служба зайнятості продовжує інформаційно-роз’яснювальну роботу

23 Травня 2019, 15:36
1303

Фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості продовжуєть інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівниками підприємств та приватними підприємцями.

21 травня 2019 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Ткачук відвідала підприємця Ольгу Рябець, яка розпочала свою діяльність у 2018 року та займається пошиттям верхнього одягу. А ще Ольга Ігорівна зі своєю командою виготовляють чудові вишиванки ручної роботи. За потребою у підборі персоналу підприємець завжди звертається до центру зайнятості. Неодноразово безробітні були залучені до робіт тимчасового характеру, підвищували свою кваліфікацію за професією «швачка» шляхом стажування на робочих місцях. Двоє безробітних були працевлаштовані на новостворені робочі місця, що дало можливість роботодавцю скористатись послугою служби зайнятості - компенсацією витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

У перспективі передбачається розширення виробництва, тому Ольга Ігорівна і надалі планує тісно співпрацювати з центром зайнятості щодо підбору кваліфікованих кадрів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024