Володимир святкує День міста, – стартували із розминки та пробігу

27 Липня 2019, 12:24
Щорічний пробіг з нагоди Дня міста 3388
Щорічний пробіг з нагоди Дня міста

У Володимирі-Волинському відбувся щорічний пробіг з нагоди Дня міста, організатором якого є компанія-виробник натуральної курятини «Епікур».

Цьогоріч для учасників доступна нова дистанція – 10 км, а також всіма улюблена дистанція 5 км, та дитячий забіг на 200 метрів, – інформує офіційний сайт міста.

День народження Володимира-Волинського розпочався з фізичної розминки на площі Героїв. Далі увага мешканців і гостей була прикута до легкоатлетичного пробігу вулицями княжого міста «Epikur Run», метою якого є популяризація здорового способу життя та залучення широких мас до активних занять спортом.

Присутніх привітали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та генеральний директор ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Аліна Сич, які вважають, що здоровий спосіб життя – це впевнений шлях уперед до успіху.

«Приємно, день народження нашого міста починається з такої класної події», – зауважив Ярослав Матвійчук.

Він подякував причетним до організації спортивного дійства за розвиток спорту у Володимирі-Волинському.

Аліна Сич закликала формувати разом здорову українську націю та повідомила, що кількість учасників цьогоріч перевищила найсміливіші сподівання організаторів – спробувати свої сили і пробігти дистанцію зголосилися близько 500 осіб. 

Читайте також: На День міста до Володимира курсуватимуть додаткові автобуси


2









 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024