Просять допомогти врятувати дружину волонтера з Волині

20 Серпня 2019, 12:00
Олександр Мазурок з дружиною 2318
Олександр Мазурок з дружиною

Дружина волонтера Олександра Мазурка з Нововолинська тривалий час веде боротьбу з онкозахворюванням. 

В родину Олександра, який так багато зробив для нашої бригади, прийшла біда, і тепер він сам потребує допомоги, – пише прес-служба 14 ОМБр.

«Олександра Мазурка, щирого здорованя з Нововолинська, знають, поважають у кожному з підрозділів нашої 14 окремої механізованої бригади, куди він впродовж довгих фронтових років приїздить як волонтер і друг. На превеликий жаль, в родину Олександра, який так багато зробив для нашої бригади, прийшла біда, і тепер він сам потребує допомоги… Дружина Олександра, Олена, мама двох чудових синів, тривалий час бореться із онкозахворюванням. Жінка вже пройшла 6 курсів хіміотерапії, наприкінці серпня на неї чекає надскладна операція і знову хіміотерапія… Олена, Олександр, рідні та друзі родини роблять усе можливе, аби хвороба остаточно відступила. І лише найближчим відомо, скільки сил і коштів забирає боротьба за життя молодої жінки, коханої дружини і мами… 
Кожен із нас, всі, хто знає Олександра Мазурка, вважає простим людським обов’язком і справою честі підтримати і допомогти людям, які стільки зробили для нас – ціною власних коштів, сил, часу та молитов… Підтримаймо й ми родину Мазурків у важкий для неї час молитвою… Номер картки, на який можна переказати кошти для одужання Олени Мазурок: 
4731219109460687 «Приватбанк» 
МАЗУРОК ОЛЕНА ІВАНІВНА 

14 окрема механізована бригада своїх не залишає!» – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ромчика з Володимирщини оперуватимуть в Китаї, потрібна допомога

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024