В Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків презентують нову програму

18 Вересня 2019, 11:27
фото ілюстративне 808
фото ілюстративне

В Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться презентація нової програми Малої академії сучасного мистецтва.

Захід запланували на 21 вересня 12:00.

Нова дитяча академія має завдання формувати новий смак – близький до сучасності. Набирають дітей з 12 років, але якщо будуть охочі з 11 або 13-14 років – теж візьмуть.

Викладачі – молоді випускники Львівської академії мистецтв, які мають досвід роботи з дітьми. Їхня перевага – відсутність стереотипів і рабського ставлення до державних програм – молоді люди в стані «перетравити» нові методики. Крім того, вони ще самі розвиваються, і роль «граючого тренера» для цього дуже підходить.

Навчатимуть три години на день, три рази на тиждень. Один день – будуть танці чи музика, бо без неї і просторового ритму неможливе навчання сучасного мистецтва.

У Малій академії сучасного мистецтва навчатимуть чотирьох предметів: графічний образ, кольорознавство і техніки малярства, час і простір, історія художньої форми (історія національних художніх традицій у мистецтві, історія стилів, семіотика, це все – у комплексі із теорією музики та театру).

«Вхід вільний для усіх охочих. Чекаємо Вас 21 вересня о 12:00 в Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків», – інформують в академії.

Читати також: Інвестиція в майбутнє: чому дитині варто навчатись у Малій Академії сучасного мистецтва

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024