Школярі Володимирщини долучилися до всеукраїнського флешмобу #РазомПротиБулінгу

19 Вересня 2019, 14:24
1371

Для учнів 10-11 класів навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» села Зимне, що на Володимирщині, провели відкритий урок на тему #СтопБулінг.

Урок відбувся за участі спеціалістів Володимир-Волинського міськрайонного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області, інтегратора Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Степана Слащука, заступника директора з виховної роботи Лариси Бігун та заступника з навчально-виховної роботи Галини Синчук.

 Під час обговорення теми учнів ознайомили з поняттям «булінг», його ознаками та видами, способи його протидії у школі та поза її межами, обговорили навички надання і отримання допомоги жертвам насилля, розповіли про відповідальність за вчинення протиправних дій та можливість долучитися до всеукраїнського флешмобу #РазомПротиБулінгу.

На закінчення уроку серед учасників заходу були розповсюджені інформаційні буклети Міністерства юстиції України «Зупинимо Булінг Разом!».

Нагадаємо, впродовж цього тижня про всій Україні проходять правопросвітницькі заходи задля формування в суспільстві небайдужості до проблеми булінгу. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024