Володимирчани освоїли нову, затребувану професію

21 Вересня 2019, 15:33
1087

На базі Володимир-Волинського Вищого Професійного училища було організовано навчання за професією електрозварник ручного зварювання.

5 місяців пролетіли швидко і сьогодні відбувся екзамен для 11 безробітних, які навчалися за направленням служби зайнятості.

Спочатку учні підтверджували свою кваліфікації теоретично ,а потім і на практиці показали свої вміння і навички. Всі безробітні навчалися під замовлення роботодавця, отож робота і достойна заробітна плата у них вже є. 

До відома, зварювальник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи залежить багато чого: довговічність та стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Зварювальні роботи застосовуються в багатьох галузях промисловості. Зварювальники працюють на будмайданчиках, створюючи конструкції та системи різних комунікацій, в промисловості, де застосовують свій досвід і навички, в машинобудуванні, суднобудуванні і в інших областях, таких як енергетика, нафтопереробна промисловість, сільське господарство. Важко назвати такий сегмент виробництва, де б не застосовувалася праця зварника.






 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024