Володимирчанка підтримала флешмоб #хочеться_Жити

26 Вересня 2019, 13:00
Ірина Романюк-Марходей зі своєю донечкою 2089
Ірина Романюк-Марходей зі своєю донечкою

Володимирчанка Ірина Романюк-Марходей, мама дитини з інвалідністю, приєдналась до флешмобу, який стрімко поширюється Україною.

Про це свідчить допис жінки на її сторінці у Facebook.

«Мами, які виховують діток з інвалідністю! Це звернення до Вас! Запускаємо флешмоб!

Ви знаєте, що Ви і Ваші дітки чарівні і неповторні? Звісно, що – Так! А давайте Усі Разом, покажемо це світу! У кожного з нас є світлина, де ми поруч з нашими ангеликами, давайте виставляти у себе на сторінці з хештегом – #хочеться_Жити – тому, що Життя продовжується, незважаючи на все, що нам довелось пережити…І воно Має бути Яскравим ! Підтримаємо цим флешмобом усіх матерів, які виховують дітей з інвалідністю! Нехай це буде потужна мотивація для них Рухатись Далі! Не озиратись ні на кого, Ви і Ваша дитина – Прекрасні – це єдине, що Ви знаєте точно!», – йдеться у дописі. 

Нагадаємо, родина Марходеїв, яка мешкає у Володимирі-Волинському, виховує двоє донечок, одна з яких дитина з інвалідністю.

Флешмоб з хештегом #хочеться_Жити швидко поширюється Україною. Через соціальні мережі люди сміливо ставлять фото зі своїми особливими дітьми.

Кожна дитина – це спочатку дитина, людина, а не діагноз, стверджують жительки міста Тернопіль, мами діток з івалідністю, ініціатори флешмобу. Таким чином вони намагаються привернути увагу суспільства до сімей, де батьки мусять приділяти набагато більше уваги своїм дітям.

Щоби долучитись до проекту достатньо зробити репост на своїй сторінці тексту з хештегом #хочеться_Жити і розмістити фото та текст.

Читайте також: Володимир: у лікаря не знайшлося часу для матері, яка виховує особливу дитину

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024