Школярі Володимирщини «приміряли», малювали та вивчали майбутні професії

16 Жовтня 2019, 12:00
886

Профорієнтатори Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості з мобільним центром профорієнтації завітали в гості до учнів Селецької ЗОШ імені О. Полонської Зимнівської ОТГ.

Під час зустрічі фахівці поінформували школярів про послуги, які надає служба зайнятості учнівській молоді, про попит і пропозицію на ринку праці.

Вони ознайомили учнів з основними правилами вибору професії, зосередили увагу присутніх на тому, що необхідно користуватися перевіреною формулою «Хочу-можу-треба».

Ведучі організували конкурси та вікторини на знання світу професій. Учні із цікавістю відгадували загадки, приймали участь у конкурсах, вікторинах та профорієнтаційних іграх.
Під час акції молодші школярі за допомогою малюнка зображали професії, та складали пазли, брали участь у конкурсі «Приміряй професію».
Атмосфера заходу була дружня, тепла. Діти були активними, жвавими, не пропускали нагоди взяти участі у тому чи іншому конкурсі. Школярі більше дізналися про професії та службу зайнятості.








 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024