Компанія VolWest Group відсвяткувала День народження

17 Жовтня 2019, 15:00
Компанія VolWest Group відсвяткувала День народження 993
Компанія VolWest Group відсвяткувала День народження

Інвестиційна компанія VolWest Group відзначила свій День народження. Урочисте святкування з нагоди 27-річчя відбулося у вівторок, 15 жовтня. В цей день у стінах спортивно-розважального центру «Адреналін Сіті» зібралися представники компаній, що входять до складу великої «волвестівської» родини.

Про це пише Таблоїд Волині.

Урочисту подію розпочали з лекції голови ради директорів VolWest Group Віктора Корсака. На початку презентації він розповів про те, як зароджується бізнес та поділився секретами успішного стартапу. Також слухачі почули поради щодо правильного ведення власної справи та стратегічного менеджменту та дізналися, з якими проблемами можуть стикнутися керівники на різних етапах існування компанії.

Говорячи про 27-річний досвід VolWest Group, бізнесмен зауважив, що середній вік життя компанії у Україні – чотирнадцять місяців, в той час як у США цей період становить сорок років, а в Європі – двадцять.

В рамках презентації Віктор Корсак також пояснив сутність циклічного розвитку різноманітних процесів (в першу чергу – життя компанії), посилаючись на закони діалектики. Основу лекції склала схема, згідно з якою життя будь-якого бізнесу проходить через декілька етапів: стартап, зростання, стабільність, старіння та реінкарнація. Під час презентації кожен з цих етапів розглянули детальніше.

«Якщо нашу планету перерізати навпіл по екватору і повернути на 180 градусів, отримаємо її дзеркальну копію», – навів лектор наочний приклад ритмічності буття.

«Займаючись пізнанням світу, я завжди пропагую шлях від теорії до практики. Немає нічого більш практичного, ніж хороша теорія, – зауважив Віктор Корсак. – Світ треба зрозуміти і тоді він буде розуміти тебе. Це я, до речі, щойно придумав», – жартома додав він.

Говорячи про складне простою мовою, голова ради директорів приводив безліч прикладів з власного досвіду ведення бізнесу, ділився своїми успіхами та аналізував невдачі. Однією з важливих частин презентації також стали відеоматеріали, філософські «короткометражки» та уривки з фільмів.

Змістовна лекція завершилася теплими словами привітання, після чого зі сцени пролунала зворушлива пісня про VolWest Group, яку написали та виконали представники компаній «Наш Край» та SPAR. Потім відбувся розіграш подарунків, в рамках якого серед 29 учасників обрали чотирьох щасливчиків, які отримали сертифікати на 500 гривень від мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR.

Святкування річниці VolWest Group продовжилося у теплій атмосфері за келихами шампанського, іменним тортом та дружніми бесідами. Також члени великої «волвестівської» родини мали можливість зробити світлину на пам'ять біля тематичної фотозони, де для гостей працював професійний фотограф.





























Фото: Юрій Євтушко
 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024