Що найбільше руйнує дороги у Володимирі-Волинському

03 Грудня 2019, 17:14
1568

У понеділок 2 грудня відбулася зустріч першого заступника міського голови Володимира-Волинського Ярослава Матвійчука, начальника управління житлово-комунального господарства і будівництва виконкому міськради Віктора Фіщука з керівником Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолієм Посполітаком та його заступником Ншаном Антоняном.

У рамках зустрічі обговорили питання ремонту вулиць Зимнівської і частини Ковельської (від переїзду до об’їзної дороги), можливість встановлення світлофора на вулиці Ковельській (перехрестя з вул. Незалежності), – інформує офіційний сайт міської ради.

Як стало відомо, в Службі планують провести ремонтні роботи відрізку дороги (вулиця Ковельська) біля військової частини, що включатимуть заміну вуличного освітлення та ремонт тротуарів.

Оскільки у Володимирі-Волинському актуальною є проблема перевантажених великогабаритних автомобілів, що рухаються об’їзними дорогами міста, то присутні розглянули можливість встановлення вагових комплексів для контролю вантажівок. Варто зазначити, що саме великогабаритний транспорт є однією з основних причин руйнування доріг у Володимирі-Волинському, відтак у міській раді вживають усіх можливих заходів для вирішення цієї проблеми.

Під час зустрічі основну увагу акцентували на можливостях реалізації українсько-польського проєкту щодо ремонту дороги Устилуг-Володимир-Волинський.

Нагадаємо, що попередньо була проведена процедура закупівлі та заключена угода з польским товариством, яке виконуватиме роботи. Згідно умов договору польська компанія повинна була виготовити проектно-кошторисну документацію.

Зараз проєкт перебуває на етапі проведення експертизи. Кошти на його реалізацію виділено не в повному обсязі, тому роботи розпочнуться як тільки на державному рівні вирішиться питання виділення додаткового фінансового ресурсу, – повідомив Анатолій Посполітак.

Читайте також: Володимир обігнав Нововолинськ у рейтингу спроможності розвитку громад







 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024