У Володимирі хочуть перейти до механізованого прибирання вулиць

02 Квітня 2020, 21:30
Прибирання вулиць 1931
Прибирання вулиць

У княжому місті планують в найближчому майбутньому перейти до механізованого прибирання вулиць.

Про це у своєму дописі у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Усі ми за будь-яких обставин хочемо жити в доглянутому місті з чистими й затишними вулицями. Саме тому вже зараз на міських дорогах можна побачити нову техніку, що робить наш Володимир чистішим, а спосіб життя його мешканців - здоровішим. Залучивши місцевий бізнес та уклавши з підприємцями низку договорів, розпочали механізоване прибирання вулично-дорожньої мережі. Бруд та пилюку, що накопичувалися впродовж зими на узбіччях, чистять вакуумно-підмітальні машини SCHMIDT Swingo та Broddson Scandia. Техніка дозволить пришвидшити очищення вулиць, забезпечить якість робіт і полегшить роботу наших комунальників. Ретельне весняне прибирання виконується на вулицях Івана Франка, Драгоманова, Цинкаловського, Привокзальна, Княгині Ольги, Сагайдачного, Козацька. Відповідні роботи будуть проводитися і на інших вулицях міста.
Значна частка санітарної очистки у Володимирі-Волинському здійснюється безпосередньо працівниками комунальних підприємств, тож у майбутньому плануємо робити акцент на техніці, яка значно зменшить питому вагу ручної праці. Таким чином ми крок за кроком перейдемо до механізованого прибирання міста», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що і у попередні роки вулиці Володимира-Волинського до свят прибирала сучасна спецтехніка. Прибирання відбувалося швидко, якісно та, головне, без фізичних навантажень на людей.

 

Читайте також: Ковельська: вулицю до свят впорядковують навіть вночі








 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024