Володимир: депутати відмовились виділити земельну ділянку учаснику АТО

01 Березня 2017, 19:30
9746

Серед розглянутих на сесії Володимир-Волинської міської ради питань були й питання виділення земельних ділянок. В даному випадку йдеться про виділення земельної ділянки учаснику АТО, члену виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Олександру Приступі.

До обговорення цього питання окрім депутатів міської ради підключились і присутні в залі. Зокрема, йдеться про голову спілки ветеранів АТО Юрія Степанюка. Він, від свого імені та від імені інших членів спілки висловив свою незгоду щодо позачергового виділення земельної ділянки учаснику АТО, члену виконкому Олександру Приступі.

– При всій повазі до цього чоловіка смію сказати, що є черга, згідно якої і повинні надаватись земельні ділянки. Більше того, надані довідки з ТМО про забійні рани не дають підстав позачергово надавати йому земельну ділянку, – зазначив пан Степанюк. – Окрім того, цьому чоловіку пропонується земельна ділянка, яка не входить у житловий масив, відведений для учасників АТО. Це означає що в місті є вільні земельні ділянки, але роздають їх лише “обраним”, чи як?

Інші депутати підтримали голову спільки атовців, додавши, що в місті є хлопці з пораненнями, які були мобілізовані ще за час першої хвилі мобілізації і вони ще й досі нічого не отримали. Інші депутати цікавились чи хтось регулює цей процес черговості, чи він, взагалі десь фіксується.

У результаті, депутати не підтримали пункт рішення в якому йшлося про виділення земельної ділянки пану Приступі.

Коментарі
24 Березня 2017, 16:59
Приступа став андоном під крилом Коби і виконкому.)))) Багато хлопців не получили нічого хоча і раніше заяви писали, а воно корчить з себе чуть не героя всіх войн і революцій)))) Саша, а чого ти не взяв землю там де всім нам давали і дають? Чи ти розумніший оказався чи хитріший бо тіпа з свідерським на ладах і можеш самовольно взяти участок в харошому місці? Не з того почав старшина таку фігню мутити)))
13 Січня 2018, 10:53
Хто біля чого ходить той об те і треться
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024