Капітальний ремонт дороги між Володимиром та Нововолинськом запланували на 2018 рік

02 Березня 2017, 18:00
11379

2-го березня депутат Нововолинської міської ради Борис Бабійчук на сторінці у Фейсбук оприлюднив відповідь на запит до Служби автомобільних доріг у Волинській област, який стосувався ремонту відрізку дороги між Володимиром-Волинським і Нововолинськом.

У відповіді зазначено, що після обстеження дорожнього полотна, висновок експертів говорить про необхідність капітального ремонту зазначеного відрізку. Однак коштів в бюджеті на такі роботи не передбачено.

У цьому році на трасі між Володимиром-Волинським та Нововолинськом проведуть лише поточний та середній ремонт дорожнього полотна.

“Про проблему дорогу Володимир-Нововолинськ наша фракція Самопоміч піднімала питання в обласній раді, ще перед новим роком. Прийшла відповідь, що плановий ремонт заплановано на 2018р. Знаючи стан в якому ця дорога знаходиться, ми надалі наполягали на необхідності проведення ремонту дороги, ще в 2017р. Зрештою й чого ми домоглися. Губернатор включив згадану дорогу до переліку на 2017р, але за кошти, які поступлять від перевиконання плану митницею,” – йдеться у дописі Бориса Бабійчука.



 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024