Володимирчанам до 12 травня заборонили відвідувати кладовища

23 Квітня 2020, 19:00
Кладовище 1802
Кладовище

На Володимирщині запровадили тимчасову заборону на відвідування кладовищ в поминальні дні, включно до 12 травня, крім випадків поховання померлого.

Про це інформують на офіційному сайті Володимир-Волинської РДА.

«Рішенням позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби COVІD-19 обмежено до окремого розпорядження доступ громадян для відвідування кладовищ на території району в поминальні дні до 12 травня 2020 року.

Виключення – випадки здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил. Зокрема, участі не більше ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри.

Просимо жителів району дотримуватися усіх рекомендацій щодо запобігання поширення на території району гострої респіраторної хвороби СOVID-19, адже на кону – людські життя.

Будьте здорові, залишайтесь вдома та зберігайте спокій!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на засіданні обласного штабу з ліквідації епідемії була озвучена рекомендація зачинити кладовища на час поминальних днів.

Читайте також: Громадам Володимирщини рекомендують зачинити кладовища на час поминальних днів

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024