Собача вірність і людська підлість:кинутий напризволяще доберман блукає Володимиром

14 Березня 2017, 11:00
10712

Ця історія нагадує один із численних драматичних кіношних сюжетів про собачу вірність та людську зраду. Але, на жаль, це не кіно. Це – жорстокі реалії життя, де собака ось уже кілька місяців блукає у пошуках господаря, який  чомусь залишив її напризволяще.

Днями на сторінці Фейсбук у спільноті «Dober Help UA» з’явилась інформація про добермана, який можливо є членом одного з клубів КСУ Києва (кінологічна спілка України) і колись мав домівку, але зараз змушений блукати містами, шукаючи свого господаря, який чомусь вирішив, що собака йому не потрібна.

Дописувачка спільноти володимирчанка Інна Саць, котра повідомила про четверолапого мандрівника, пише:

«Прохання звернути увагу жителів Київської, Львівської і Волинської областей! Знайшли песика породи доберман. Окрас - шоколадний. Вік від 2-4 років. Є в паху клеймо з літерою і номером, яке засвідчує, що, можливо, він є членом одного із клубів КСУ. Песик опинився на Волині і зараз знаходиться у м. Володимирі-Волинському. Його вперше побачили на Львівській трасі. Задивляється на автомобілі, проводить їх сумним поглядом, при відкритті дверей, сідає відразу в машину, поводиться спокійно, слухняно. Агресії до людей не виявляє, частково виконує команди. Але видно, що шукає господаря, весь час кудись біжить. Розуміє, що знаходиться не у своїй місцевості, метушиться на вулиці. В квартирі, у компанії людей поводиться спокійно, має бажання прилягти на дивані (можливо, жив у будинку з господарями). Залишатися сам в кімнаті не хоче, але при необхідності сидить спокійно».

Собаку кілька днів тому підібрав володимирський підприємець Андрій Принда, котрий намагався знайти їй притулок, але пес ні в кого не хоче лишатись і постійно втікає. Бідолаха, певно, дуже хоче додому, до свого господаря, але той чомусь не поспішає його забирати. Як повідомив Андрій на своїй сторінці, власник собаки знайшовся і живе за 15 км від Львова. Але вагається: чи потрібна йому вона?

А тим часом доберман знову в бігах.

 Дуже хочеться сподіватися, що господар так передумає і забере бідну тварину. А якщо ні, - то пес знайде собі іншого господаря, який цінуватиме цю собачу вірність.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024