«Аміла» буде виправлятись перед володимирчанами, щоправда, за свій кошт

17 Березня 2017, 16:00
10540

17 березня до міста прибула делегація Волинської філії «Служби автомобільних доріг» на чолі з заступником керівника з будівництва доріг Михайлом (Ншаном) Антоняном, а також керівником підприємства «Аміла» Оленою Демчук. Власне, мета приїзду гостей - якісна реконструкція Ковельської, ремонт доріг державного значення, які пролягають через місто, капітальний ремонт траси міжнародного значення «Устилуг-Рівне».

Тож представники міської влади очікувала від зустрічі з гостями чітких відповідей на запитання, коли, ким і як буде виконуватися зазначене.

Заступник начальника волинської філії «Служби автомобільних доріг» Михайло Антонян запевнив присутніх, що до Великодня на дорогах державного й міжнародного значення, які пролягають через Володимир-Волинський, передусім, на Зимнівській та Устилузькій, буде проведено якісний ямковий ремонт.

Також відзначив, що на початку наступного року, після проведення тендерних процедур, розпочнеться капітальний ремонт траси «Устилуг –Рівне». Розпочинатимуть із Устилуга, і перший відрізок сягатиме звідтам до вулиці Устилузької в нашому місті, а точніше, до повороту на Нововолинськ.

Керівник «Аміли» Олена Демчук, у свою чергу, вибачилася перед громадою Володимира-Волинського за незручності, викликані не надто, м’яко кажучи, якісним ремонтом Ковельської. Сталося усе це з об’єктивних причин, каже Олена Демчук: були поломки, затримки з постачанням матеріалів, заважали погодні умови, зокрема, в жовтні та листопаді.

Нагадаємо, що до кінця осені «Аміла» обіцяла завершити ремонт Ковельської, але обіцянки не дотримала. Натомість, тепер фірма обіцяє ще до кінця березня фірма поновити роботи на Ковельській. Розпочинатиме з ділянки, на якій зупинилась – з тієї, яка межує з залізничним переїздом у військових містечках. Другим, обов’язковим до виконання, пунктом Олена Демчук вважає повню заміну прокладеного в минулому році дорожнього покриття на відрізку від повороту на вулицю Шевченка до перехрестя вулиць Драгоманова – Цинкаловського. Візьметься «Аміла» також і за так звані «кармани», робота на яких не завершена з осені.

Усі роботи Олена Демчук обіцяє завершити до 1 травня, і виконуватиме їх «Аміла» власним коштом. Позаяк, каже пані Демчук, мова йде про репутацію фірми.

Зазначає вона також, що за вже виконані роботи підприємство отримало лишень близько 800 тисяч гривень, а це відсотків 20 від зазначеної в договорі суми. Тож, хоч «Аміла» й виконуватиме роботи власним коштом, пані Демчук сподівається, що колись «Служба автомобільних доріг» їй витрачене відшкодує. Михайло ж Антонян відзначає, що наразі на ремонт Ковельської «Служба автомобільних доріг» має тільки близько 200 тисяч гривень.




Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024