У Володимирі-Волинському 11 маршруток вiдновили свою роботу

02 Червня 2020, 16:00
Маршрутка/Фото ілюстративне 1637
Маршрутка/Фото ілюстративне

У Володимирі-Волинському 2 червня 11 маршрутів відновили свою роботу.

За словами начальника управління ЖКГ та будівництва Віктора Фіщука, з 2 червня пасажирів у Володимирі перевозять 11 маршруток із 19, інформують у міськраді.

На маршрут виїхали шість автобусів приватних перевізників Михайла Тищука (три «10», одна «21», одна «14», одна «16а»), Ігоря Павловського (одна «15»), Володимира Ляшука (одна «13»), Василя Собчука (одна «8»), Андрія Горуна (дві «4»).

Перевезення організовуються з обов’язковим дотриманням вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів при наданні пасажирам послуг громадського транспорту в умовах карантину.

Таким чином перевезення здійснюються в межах кількості місць для сидіння, пасажири допускаються лише за наявності захисної маски чи респіратора, відстань між водієм та пасажиром має бути не менше 1 метра або кабіна водія має бути ізольована від салону, водій повинен бути в респіраторі або медичній масці та перед виходом на маршрут пройти температурний скринінг. Перед кожним рейсом повинно проводитися вологе прибирання транспортного засобу із застосуванням миючих та деззасобів, у тому числі місць контакту рук пасажирів (поручні, сидіння).

Громадян просять дотримуватися маскового режиму та санітарної відстані не менше 1,5 метра не лише в маршрутках, а й на зупинках.

Читайте також: У Володимирі відновлює роботу громадський транспорт

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024