Привіт із Японії: юні художниці вибороли престижні нагороди Міжнародного конкурсу малюнків

01 Квітня 2017, 16:20
10194

Уже багато років поспіль у Японії відбувається мистецький конкурс, участь у якому беруть сотні країн світу. І вже не вперше Володимир-Волинська дитяча художня школа не просто долучається до такого поважного дійства, а й вкотре отримує найвищу оцінку членів журі.

Винятком не став і рік нинішній.

Ще у вересні були надіслані роботи учнів Володимир-Волинської дитячої художньої школи для участі у Міжнародному конкурсі дитячих малюнків у місті Токіо (Японія). 

У цьому конкурсі брали участь діти з 85 країн світу, які надали майже 20000 малюнків, з України у конкурсі взяли участь 232 дитини та всього 5 із них здобули перемогу, - йдеться на сторінці Володимир-Волинської дитячої художньої школи у Фейсбук.

З цих 5 - двоє переможців учениці нашої школи.

"Учениця викладача Тетяни Омельченко Софійка Коверко отримала Золоту винагороду, а учениця викладача Катерини Юрчук, Олександра Кобилянська - Бронзову. Вітаємо наших переможців і їх викладачів із такими високими досягненнями, - йдеться у дописі.

Ми теж приєднуємось до привітань і бажаємо нашим маленьким художницям нових перемог та здобутків у подальшому.

Нагадаємо, минулоріч Золоту нагороду Всесвітньо відомого конкурсу дитячих малюнків виборола юна Валерія Паюк, учениця Володимир-Волинської дитячої художньої школи.  Це була перша нагорода юної художниці.

Всесвітній конкурс дитячого малюнку проходив у Японії уже 24 рік поспіль.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024