У Володимирі на підприємців склали протоколи за недотримання протиепідемічних вимог

02 Липня 2020, 12:40
Магазин/фото ілюстративне 1324
Магазин/фото ілюстративне

Спеціалісти управління Держпродспоживслужби спільно із працівником управління економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради провели моніторингові обстеження щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог.

Робоча група, зокрема, обстежили заклад громадського харчування, магазин торгівлі непродовольчими товарами, 3 продовольчих магазини, інформують на сайті міської ради.

Зокрема під час обстеження виявили такі порушення:

  • не здійснювалися записи температурного скринінгу працівників;
  • не проводиться централізований збір використаних ЗІЗ в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією;
  • не здійснюється вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь на літніх майданчиках, місць контакту рук працівників і клієнтів, відсутня відмітка у відповідному журналі.

У ході перевірок працівникам надали пропозиції щодо усунення виявлених недоліків. На трьох фізичних осіб-підприємців складено протоколи про адміністративне правопорушення.

За результатами перевірок 1 липня у 2 магазинах торгівлі непродовольчими товарами, 4 продовольчих магазинах робоча група виявила, що відвідувачі та працівники перебували без захисних масок або респіраторів, не проводився централізований збір використаних ЗІЗ в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією, вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь, місць контакту рук працівників та відвідувачів проводили дезінфекційними засобами, які не призначені для використання в закладах торгівлі, а саме: «Екоцид», відповідний журнал був відсутній.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024