В «Зимовій агрошколі» відбувся випускний

06 Квітня 2017, 14:30
9455

У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості завершився 9 сезон «Зимової агрошколи».

Завдяки тісній співпраці з управліннями агропромислового розвитку Володимир-Волинської РДА, фітосанітарної безпеки у Володимир-Волинському районі, Держпроспоживслужби та Волинським обласним учбовим центром АПК було проведено 19 занять різноманітної тематики.
Представники вищезгаданих партнерських організацій та активні учасники освітнього проекту з числа безробітних взяли участь у підведення підсумків , що відбулося 4 квітня.

Директор центру зайнятості Наталія Уколова ознайомила з основними напрямками роботи освітнього проекту у нашому районі та здобутками за час його існування.

Присутні на заході поділились практичними порадами з різних напрямків агробізнесу: вирощування розсади ,овочевих культур, квітникарства, садівництва , захисту рослин . Багато з цих знань вони отримали під час занять «Зимової агрошколи», але більшість активно займається і самоосвітою, адже кожен працюючи у своєму господарстві бажає отримати найкращий результат. Додали свої кваліфіковані поради і викладачі проекту.

На завершення заходу Наталія Уколова побажала усім найкращих здобутків, висловила вдячність за співпрацю соціальним партнерам. Учасникам з числа безробітних було вручено сертифікати про навчання в «Зимовій агрошколі».

Досвідченим консультантам, таким як Світлана Мазурок, Тетяна Грушевська, Оксана Кігічак, Лозовицька Лідія, Галина Дика оголошено подяки від служби зайнятості.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024