Устилуг: автомобільна черга знову «перекочувала» у центр міста

22 Квітня 2017, 14:15
11622

Черга з автомоблівів, котрі прямували на пункт пропуску, перемістилася у місто з сервісної зони близько середини дня 21-го квітня.  Авто зайняли одну смугу руху, що спричинило транспортний колапс у місті. Черга простягнулася аж за магазин «Зодіак». 

«Чому це сталося – мені не відомо. Про ситуацію я відразу поівдомив голову Волинської облдержадміністрації. Сьогодні,  22 квітня, поліція відповідає за чергу. Згідно з протокольною домовленістю, у місті, перед пунктом пропуску, повинно стояти 5-10 машин. Але ця умова не виконується. Зараз там стоїть набагато більше авто», – прокоментував ситуацію голова Устилузької ОТГ Віктор Поліщук виданню «БУГ».

Черга з авто вже неодноразово в’їжджала в Устилуг та блокувала рух у місті. Однією із причин подібної події цього разу називають невдоволення учасників черги тим фактом, що попереду черги з’являються авто, які до списку не внесені.

Нагадаємо, на початку 2017-го року рішенням сесії Устилузької міської ради на виконання розпорядження голови Волинської ОДА  «Про забезпечення громадського порядку перед міжнародним пунктом пропуску «Устилуг» було створено групу із 5-ти муніципальних інспекторів. Вони координували роботу із місцевою владою, митниками та прикордонниками.

Нині ж за порядком черги та всім тим, що відбувається на території сервісної зони слідкують правоохоронці Володимир-Волинського міського відділу поліції.






 

Коментарі
22 Квітня 2017, 21:22
Вже той бардак дістав! Коли там хтось наведе порядок? Там проїхати неможна нормально, мало того шо машини поставлять невіть як так щей самі порозчипіруються на пів дороги! Шо за бардак? На шо дивиться та поліція?
23 Квітня 2017, 11:42
Закрити кордон тай усе -всеодно їдуть одні котрабандисти
23 Квітня 2017, 17:21
Відповідь Місцевому, якщо закрити кордон то Устилуг перетвориться на забите село.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024