У Володимирі-Волинському урочисто підняли Державний Прапор України

23 Серпня 2020, 11:45
1760

Вранці 23 серпня, у День Державного Прапора України, у місті Володимирі-Волинському урочисто підняли жовто-блакитний стяг.

В урочистостях, які відбувалися у парку «Слов’янський» взяли участь представники міської та районної влади, громадськість, інформують на сайті міської ради.

 Наказ про підняття прапора віддав міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк. Під акомпанемент військового оркестру присутні заспівали Гімн України.

Після того, як замайорів Державний стяг, очільник міста привітав усіх з великими державними святами.

«Ми роками, тисячоліттями йшли до того, щоб наша держава була незалежною і можна було вільно підіймати свій стяг. Сьогодні нашу святиню – Державний Прапор України – підіймають у всій країні. І на сході герої захищають цілісність нашої вітчизни під цим прапором. Я від душі вітаю всіх вас, громаду  міста, з цим святом та з прийдешнім Днем Незалежності. Бажаю усім міцного здоров’я, миру й добра. Нехай Боже благословення буде над нашим містом і над нашою державою», – зазначив Петро Саганюк.

Виступаючи перед присутніми, від висловив повагу землякам, які зараз на передовій захищають наш мир і спокій.

Після цього міський голова Петро Саганюк та заступник міського голови Лариса Кулікова поклали квіти до символічної могили «Борцям за волю України» та дошки Пам’яті загиблим учасникам АТО (ООС).














 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024