Молодь Володимира «приміряла» на себе посаду мера

15 Листопада 2020, 17:30
1073

У Володимирі-Волинському обрали переможців конкурсу есе на тему «Якби мером міста був (була) я…»

Конкурс творчих робіт, організований управлінням освіти, молоді та спорту виконкому Володимир-Волинської міської ради, завершився 13 листопада. Серед усіх учасників журі обрали три переможниці, яких нагородять грамотами та подарунками, йдеться на сайті міськради. 

Так, перше місце здобула Аліна Ткачук (Володимир-Волинський агротехнічний коледж)друге – Марія Столярук (Володимир-Волинський агротехнічний коледж)третє – Ярослава Холодкова (Володимир-Волинський фаховий коледж ім. А.Ю. Кримського). 

На думку юних мешканців Володимира, мер повинен подбати про збільшення кількості клумб в місті, очищення річок, на вільній ділянці рекреаційної зони біля Риловиці встановити альтанки та мангали, облаштувати скейт-майданчик у парку «Слов’янський», а також ще більше дитячих майданчиків та камер відеонагляду біля них, розвивати зелений туризм в місті.

На погляд учасників конкурсу, серед першочергових завдань – повернення молоді до міста шляхом збільшення робочих місць, створення культурного центру в «червоній» школі, будівництво сучасної бібліотеки, велодоріжок і сортування сміття.

Також йшлося про створення екологічного патруля, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, турботу про безпритульних тварин, збільшення кількості муралів.

Загалом усі плани юних володимирчан зійшлись на тому, щоб люди жили комфортно й затишно, любили своє місто і залишалися в ньому, а мешканці стали однією великою сім’єю.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024