У Володимирі оновили склад виконавчого комітету міської ради

01 Грудня 2020, 12:00
1482

На засіданні першої сесії новообраної Володимир-Волинської міської ради затвердили склад виконавчого комітету.

Виконком складатиметься з 11 осіб, інформує БУГ.

До виконкому будуть входити міський голова Ігор Пальонка, секретар ради Іван Юхимюк, заступники Любов Саць, Андрій Гудим, керуюча справами Ірина Лошинюк, старости сіл громади Тетяна Шейчук та Андрій Самчук.

Також до складу виконкому мав увійти перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Проте, він отримав мандат депутата обласної ради і не може входити до виконавчого комітету. Ігор Пальонка запропонував внести правки і забрати Матвійчука зі списку членів виконкому.

Міський голова запропонував внести до членів комітету ще чотирьох осіб: директора ТзОВ «Гербор-Холдинг» Олега Борбелюка, представника агробізнесу Тараса Козіка, лікаря Ігоря Халимендика та військового комісара Руслана Яція.

Депутат Олег Тимосевич запропонувати долучити до виконкому ще одного представника від громадськості Володимира Рейтеровича. На це Пальонка зауважив, що запропонований склад виконкому був розглянутий раніше і погоджений робочою групою.

Більшість депутатів міської ради проголосували за затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету міської ради.

Читайте також: У Володимирі обрали секретаря міської ради та заступників міського голови

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024