Екс-Княжна Володимира стала обличчям відомого бренду

19 Червня 2017, 23:00
13213

Олена Омелюх (Вегера), яка кілька років тому виборола звання «Княжна Володимира-2003», а віднедавна ще й разом із іншою екс-Княжною Володимира Анастасією Азановою запустила у дію масштабний культурно-освітній проект «CreativeStudio», взяла участь у конкурсі «Стань обличчям Yves Rocher в своєму місті» і стала однією із 25 переможниць.

«Ми щиро дякуємо всім дівчатам, які взяли участь в конкурсі «Стань обличчям Yves Rocher в своєму місті»! Нам було дуже нелегко вибрати 25 переможниць, так як оригінальних цитат і яскравих фотографій була величезна кількість.Від щирого серця вітаємо наших переможниць! 
Уже 23 червня відбудеться професійна фотосесія, кадри з якої прикрасять у вересні вітрини бутиків Yves Rocher у 25 містах України!» - йдеться у дописі на офіційній сторінці у Фейсбук відомого в Україні бренду.

Як розповіла сама Олена, для того, аби взяти участь у конкурсі вона спочатку заповнила анкету на офіційному сайті відомого бренду, далі поділилася своїм дописом у соціальній мережі і...стала однією з 25 переможниць. Після професійної фотосесії в столиці, світлини з Оленою прикрасять  бутик Yves Rocher у Луцьку.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024