Недорогі смартфони з сучасними можливостями

26 Січня 2021, 18:25
Бюджетні смартфони 1197
Бюджетні смартфони

Кожен покупець не проти зекономити на покупці мобільного телефону, але в той же час хоче придбати потужний пристрій. Поєднання потужності й доступної ціни цілком можливе. Сучасні бюджетні смартфони мають характеристики флагманів трирічної давнини. Тобто їх параметри цілком пристойні.

Важливі характеристики вибору

При покупці бюджетного пристрою звертають увагу на головні параметри. Серед них:

  • оперативка;
  • внутрішня пам’ять;
  • камери;
  • акумулятор;
  • додаткові параметри.

Раніше до бюджетних моделей відносилися пристрої з ціною до 150 у. о. Зараз до цього сегменту відносяться моделі з цінником до 250 у. о.

Кількість оперативки для стабільної роботи і завантаження ігор, додатків повинна складати не менше 3-4 ГБ. Кількість внутрішньої пам’яті повинна бути не менше 32 ГБ, а краще 64. Об’єм завжди можна розширити за рахунок спеціальних карт, але власний об’єм для роботи системи мінімально складає 32 ГБ.

В пристроях з цього цінового діапазону цілком можливо знайти моделі з пристойною камерою на кілька модулів. Компанії OPPO, Tecno, Xiaomi пропонують великий вибір моделей з гарною камерою. Роздільна здатність модулів може доходити до 64 МП. Звичайно, якість зйомки залежить від матриці, процесора, але недорогі моделі 2020-21 року знімають дуже добре.

Акумулятор повинен забезпечувати автономність упродовж всього дня. Ємність батареї мінімально складає 4000 мАг. Цього буде достатньо для дзвінків, використання інтернету, використання карт.

Додаткові можливості смартфонів з невеликою ціною

Модуль NFC зараз є і в бюджетних пристроях. Він дозволяє проводити безконтактну оплату, миттєву передачу файлів. В недорогих моделях може використовуватися функція швидкого заряду. Це дуже зручно, оскільки відновити заряд можна всього за півгодини на 30-50%.

Якщо раніше недорогі моделі вирізнялися низькою якістю збору, то зараз ця практика в минулому. В бюджетних гаджетах часто використовують і преміальні матеріали: метал, скло. За невеликі гроші можна придбати цілком потужну і яскраву модель смартфона.

Читайте також: 113 тисяч волинян понад три місяці не сплачують за спожитий газ

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024