Семеро волинян набрали на ЗНО максимум балів, один з них - учень володимирської школи

01 Липня 2017, 12:44
10942

Підбили підсумки основної сесії цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання.

Цього року семеро юних волинян з окремих предметів здобули по 200 балів. Про результати цьогорічного тестування розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, – повідомляє Волинська регіональна дирекція НСТУ.

Підбиваючи підсумки ЗНО на Волині, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк повідомила, що на тестуванні з української мови та літератури зафіксована висока явка волинських школярів – понад 97%. 200 балів з окремих предметів набрали семеро учнів. До слова, найвищі результати продемонстрували не лише навчальні заклади Луцька.

«Приємно, що не всі – лучани», – каже Лариса Середяк. – «Широка географія.З англійської мови одна особа (Волинський ліцей інтернат), з математики один (НВК смт Шацька), з біології двоє (гімназія Сухомлинського Луцька та НВК ліцей-школа №11 міста Ковеля). З географії – Нововолинська спеціалізована школа №1, з хімії дві особи (Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» та Любешів)».

Як стало відомо Район.Володимир-Волинський найбільший бал з хімії набрав Олександр Шевчук - випускник, золотий медаліст Володимир-Волинської спеціалізованої школа-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024