До Володимира-Волинського збирається голова Волинської ОДА

04 Липня 2017, 10:00
9287

У Володимирі-Волинському у п'ятницю працюватиме очільник області Володимир Гунчик.

Про це стало відомо під час чергового брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих ЗМІ,

Кервіник області, зокрема, перевірить хід проведення ремонтних робіт у казармах та інших приміщеннях військової частини, що дислокується у місті Володимирі-Волинському.

Дещо раніше йшлося про шефську допомогу підприємств області в облаштуванні приміщень та проведенні ремонтних робіт у війьковій частині. Ось зараз очільник області хоче на власні очі переконатися як виконують свою обіцянку представники підприємств та фірм, оглянути як проходить ремонт казарм та облаштування побутових умов для військовослужбовців 14ОМБр, які восени планують повернутися в розташування бригади.

Окрім того, на брифінгу йшлося про те, що виділені на облаштування приміщень військової частини кошти в сумі 500 тисяч гривень (міський бюджет) та 2 млн. гривень (обласний бюджет) «пішли» в Київ і зависли на рахунках. 

Окрім того на брифінгу говорили про наслідки, які завдав місту нещодавній буревій. 

- У місті повалило кілька дерев і було пошкоджено кілька ліній електропередач, - зазначив міський голова. - Проте, завдяки оперативному реагуванню комунальників міста та енергетиків, вдалося ліквідувати наслідки негоди в рекордно короткі строки.

На брифінгу говорили також про те на якому етапі знаходиться відкриття у місті реабілітаційного центру для осіб з особливими потребами. Очільник міста зазначив, що всі проблеми починаються з того, що не можуть знайти людину на посаду керівника цього центру. Мовляв, якби знайшлася людина якій би було б під силу очолити такий необхідний у місті заклад, то б була інша мова, бо приміщення вже підшукали, необхідні кошти на його облаштування теж знайшлися б.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024