Володимирська громада долучилася до міжнародного екологічного проєкту

07 Квітня 2021, 16:15
1025

Міський голова Володимира-Волинського 7 квітня підписав Меморандум про співпрацю, згідно з яким територіальна громада офіційно долучається до міжнародного екологічного проєкту «Greening of the Planet».

Аби підписати меморандум про співпрацю, до Володимира-Волинського приїжджала Юлія Вусенко – регіональна координаторка цього проєкту. Спільно з міським головою Ігорем Пальонкою протягом робочої зустрічі обговорили умови участі в проєкті та можливості покращення паркових зон Володимира-Волинського.

Місією «Greening of the Planet» є привернення уваги до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми планети. Також реалізація такого амбітного проєкту сприяє формуванню позитивного іміджу України у світі, адже саме наша держава є його ініціатором.

Долучитися до акції може кожен охочий. Для цього необхідно зареєструватися за посиланням: https://greeningplanet.org/participant/, висадити власне дерево і надіслати на офіційний сайт «Greening of the Planet» фото та геолокацію.

На загальній мапі проєкту будуть вказані усі учасники, що приєднаються до екологічної ініціативи глобального озеленення світу.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024