Володимирчанки напекли смаколиків військовим на Схід. ФОТО

19 Квітня 2021, 13:00
1315

Володимирчанки Ірина Цигикал та Ольга Жигунова вкотре організували випікання та збір великодніх смаколиків, які передадуть бійцям на Схід.

Про результати старань володимирських волонтерок на своїй сторінці у фейсбуці написала Ольга Жигунова.

«День хорошим роблять люди, а не погода... Враження  аж переповнені від надміру  емоцій, бо щось несподіване та неочікуване  відбулося цього недільного дня не лише для мене... Сьогодні вкотре  вийшло здивуватися та  переконатися , що  завдяки старанням умілих ручок добрих господиньок наші воїни на Сході матимуть домашнє  свято і дружні посиденьки ... Різноманітність випічки вражає і шокує кількістю, виглядом, формами. Це вперше у нас так багато всього назбиралося.Від аромату свіжовипечених пасочок, домашніх тортів, рулетів, пирогів, печива, трубочок, рогаликів, вафель, перекладенців голова йде обертом). А ще є сушина, крупи, різні приємні згорточки, складені дбайливими ручками... Листи і наклейки з побажаннями для воїнів – то окреме задоволення.
Велика подяка вощатинським майстринькам і особливо Оксані Ключук за організацію і доставку солодощів та пасочок у місто...
Подяка устилужанкам: Тетяні Василенко – Ви неймовірний моторчик і рушійна сила устилузької громади, Вірі Лоборук і Юлії Даниленко, Жанні Поляковій, Альоні Марциновській Ірині Богдан, Аллі Колоді. Особлива подяка старостам Устилузької ТГ: Стенжаричівський старостинський округ – Оксані Савчук, Микитичівський старостинський округ – Ігорю Кушнірчуку, Зорянський старостинський округ – Руслані Сиротинській, П'ятиднівський старостинський округ – Мар'яні Дячук.
Спасибі за ідеї, підтримку, смачну випічку, знайомство, небайдужість та  участь у кожній відправці посилок на Схід Тетяні та Роману Ягодським. 
Місцевим нашим ґаздинькам Аллі Кузмяк, Оксані Саганюк та Ірині Костюк дякуємо за смаколики», – йдеться у дописі.

Читайте також: Волонтерки з Володимира передали випічку та електронні книги бійцям на Схід









 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024