Інтернет-провайдер Мережа Ланет у Володимирі-Волинському

30 Квітня 2021, 09:15
2002

Інтернет за кілька десятків років майже повністю інтегрувався у життя людини. Багато справ тепер можна зробити не виходячи з дому: оплатити комунальні послуги, купити продукти чи поспілкуватися з друзями. Окрім того, чималий попит на якісний і швидкий Інтернет зумовила пандемія коронавірусу, оскільки люди стали частіше користуватися онлайн-послугами та навіть працювати з дому.

Тому безперебійний доступ до Всесвітньої павутини у 2021 році уже не розкіш, а вимога часу.   

Як вибрати інтернет-провайдера у Володимирі-Волинському

Серед різноманіття провайдерів іноді важко обрати постачальника якісних інтернет-послуг. Однак є декілька параметрів, які допоможуть вам визначитися. 

Аналізуючи послуги доступних вам провайдерів, зверніть увагу на швидкість Інтернету та її відповідність з оплатою. Якщо постачальник інтернет-послуг пропонує надто високу швидкість за дуже низьку оплату – це має насторожити. Краще обирати середню ринкову ціну. 

Також одразу запитуйте у провайдера, скільки коштує провести Інтернет. Ціна за підключення може суттєво позначитися на вашому гаманці, однак є провайдери, які під’єднують домашній Інтернет безкоштовно.

Окрім того, важлива наявність у провайдера цілодобової служби підтримки. Якщо у вас виникнуть проблеми з доступом до мережі – ви зможете у будь-який час зателефонувати до оператора та оперативно їх владнати.

Додатковим плюсом буде можливість підключити разом з Інтернетом телебачення. Обираючи одразу дві послуги, ви заощаджуєте свій час і гроші.

Переваги підключення Інтернету від Мережі Ланет

Мережа Ланет пропонує якісний безлімітний Інтернет за вигідною ціною. Підключивши Інтернет від Мережі Ланет, ви отримуєте: 

  • можливість обрати найбільш комфортний для себе тариф;
  • безкоштовне підключення; 
  • простий у користуванні особистий кабінет, за допомогою якого, зокрема, можна поповнювати рахунок, брати кредитний ліміт, якщо не встигаєте внести щомісячну плату; 
  • можливість підключити разом з Інтернетом телебачення; 
  • цілодобова служба технічної підтримки;
  • додаткові послуги – SMS-інформування про платежі та статус послуги, страхування кабелю, виклик майстра, встановлення комутатора, додаткова IP-адреса для підключення інтернет-пристроїв тощо.

Серед тарифних планів від Мережі Ланет для жителів Володимира-Волинського вигідно вирізняється тариф S. Підключивши його, ви отримуєте безперебійний швидкісний доступ до Інтернету. Абонентська плата за 30 днів становить лише 149 гривень. Про інші тарифні плани ви можете дізнатися на сайті Мережі Ланет.

Як підключити Інтернет від Мережі Ланет

Підключити Інтернет від Мережі Ланет дуже просто. Вам потрібно залишити заявку на сайті або ж зателефонувати за номером (03342) 3-48-00. Співробітники компанії зв’яжуться з вами, допоможуть за потреби обрати тарифний план та домовляться про підключення у зручний для вас день. 

Контакти: 
м. Володимир-Волинський, вул. Роксолани, 6
[email protected]
(03342) 3-48-00


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024