У Володимирі пропонують не «маринувати» дітей на 1 вересня і якнайшвидше провести святкові лінійки

22 Серпня 2017, 09:56
Фото з архіву 10540
Фото з архіву

У Володимирі-Волинському пропонують, аби святкові лінійки на День знань не затягувати в часі.

Про це стало відомо під час чергової оперативної наради за участі міського голови Петра Саганюка, керівників відділів, управлінь та установ.

- Давайте не будемо  «маринувати» тих дітей вже з першого дня новго навчального року, - зазначив міський голова. - Там 1 веренся передають спеку більше 30 градусів, тому, я б радив скоротити ті урочистості в часі. А то діти тільки після відпочинку, а ми їх одразу на такі випробування. Не затягуйте лінійки на годину-півтора, проведіть їх за півгодини...Я, вважаю, цього часу достатньо.

Окрім того очільник міста розповів, що в кількох міських школах буде здійснюватися навчання у дві зміни. В районі цих навчальних закладів обладнані освітлені пішоходні переходи, зроблена відповідна розмітка.

На оперативній нараді та брифінгу із представниками місцевих ЗМІ також йшлося про сьгоднішній візит очільника Волинської ОДА Володимира Гунчика, який навідається у місто, аби проконтролювати хід робіт на 44-квартирній новобудові для військовослужбовців, в казармах 14-ї ОМБр, на території новозбудованого приміщення центру зайнятості.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському днями перевіряли готовність навчально-виховних закладів до початку нового навчального року.

Так, протягом тижня було проінспектовано майже всі установи освіти. Вцілому готовність педзакладів становить 97%.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024