Володимирчан просять переукласти договори з КП «Полігон»

02 Червня 2021, 13:30
Сміття. Фотоілюстрація 3089
Сміття. Фотоілюстрація

Адміністрація Комунального підприємства «Полігон» просить власників,  наймачів, у тому числі орендарів, переукласти договори з КП «Полігон».

Про це інформують на сторінці комунального підприємства у фейсбуці.

КП «Полігон» доводить до відома, що переукладення договорів про надання  послуг з поводження з побутовими відходами пов’язано зі змінами в законодавчій базі. Договори про надання житлово-комунальних послуг укладаються відповідно до типових договорів, затверджених Кабінетом Міністрів України (згідно Постанови КМУ № 318 від 27.03.2019р.)

 Для зручності інспектори КП «Полігон» працюватимуть безпосередньо з самими мешканцями міста і володимирчани зможуть переукласти договори, не виходячи з дому. Графік роботи інспекторів буде оприлюднено на сторінці комунального підприємства «Полігон» у фейсбуці.

Нагадаємо, санітарне очищення території міста Володимира-Волинського проводиться відповідно до Схеми санітарної очистки міста і являється планово-регулярним, включає раціональне та своєчасне збирання, зберігання, перевезення та видалення, утилізація побутових відходів, що утворилися на території міста.

 Збирання та вивезення побутових відходів здійснюється КП «Полігон» спеціально обладнаними  для цього транспортними засобами.

Нагадаємо, працівники КП «Полігон» на вулиці Устилузькій, що у Володимирі-Волинському, демонтують старі зупинки громадського транспорту.

Читайте також: На одній із вулиць Володимира-Волинського демонтують старі зупинки

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024