Товариський матч з футболу: володимирчани поступилися команді з міста залізничників

12 Вересня 2017, 12:07
7244
В Ковелі на стадіоні «Верес» з нагоди Дня фізичної культури та спорту відбулась товариська гра з футболу між командами ветеранів 45 років і старших  міст Ковеля та Володимира–Волинського, - повідомляють у відділі молоді, фізичної культури та спорту Ковельської міської ради.
 
Матч проходив у два тайми -  по 40 хвилин кожний. На другій хвилині господарі відкрили рахунок. Сергій Шульгачик чудовим ударом під поперечину вивів команду вперед - 1 : 0.
 
Гра спочатку вдавалась, як місцевим футболістам, так і гостям. Нападники ковельчан неодноразово мали змогу подвоїти результат, але вправно діяв  воротар суперника. Спрацювало правило: «не забиваєш ти – забивають тобі». У середині того ж тайму швидка атака гравців у жовтих футболках принесла їм успіх і рахунок у грі став нічийним. Більше того, на 33-й хвилині  Федір Кікінчук провів свій другий м’яч і вивів команду з Володимира-Волинського вперед. Лише за кілька хвилин до перерви півзахисник ковельської команди Сергій Логінов, після кутового удару, зрівняв рахунок. 
 
Друга половина зустрічі пройшла за переваги команди з міста залізничників, які зуміли ще двічі влучити у ворота. Під  кінець матчу Федір Кікінчук зробив хет-трик і скоротив відставання до мінімуму  Але на більше володимирчан не вистачило.
 
Головний суддя зустрічі Віктор Хомич зафіксував перемогу ковельчан з рахунком  4 : 3.
 
У цю неділю зустріч між цими командами відбудеться в місті Володимирі–Волинському.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024