Володимир-Волинському госпітальному округу не бути, - народний депутат

13 Вересня 2017, 12:37
7739

Сьогодні Уряд має прийняти абсолютно помилкове рішення про створення на Волині всього трьох госпітальних округів. Серед них немає Володимир-Волинського. Наше місто, скоріше всього, увійде до ГО з центром у Нововолинську.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Ігор Гузь.

«Сьогодні Уряд має прийняти абсолютно помилкове рішення про створення на Волині всього трьох госпітальних округів. Думку та позицію Волинської обласної ради та громад з Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Любомльського та Шацького районів не почули або ж скажемо чесно просто наплювали...

Можемо спільно подякувати за це рішення голові ОДА Володимиру Гунчику котрий більше року, принципово і системно "воював" за такий результат і розміняв інтереси краян на нестримне бажання політично помститися своїм супротивникам», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, народні депутати Ігор Гузь та Ірина Констанкевич ще кілька місяців тому порушували питання створення на Волині достатньої кількості госпітальних округів на зустрічах у профільному міністерстві, також спільно із волинськими медиками провели у парламенті тематичний брифінг. Своє бачення тоді озвучили і представники лікарської сфери з Володимира-Волинського, Любомльського та Камінь-Каширського районів. Була також зустріч нардепів та громади із заступником міністра охорони здоров’я Павлом Ковтонюком та Віце-прем’єр-міністром України Геннадієм Зубком, під час якої волиняни роз’яснили урядовцям важливість збільшення кількості медичних округів в області.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024