За «круглим столом» говорили про соціальний захист людей похилого віку та ветеранів

27 Вересня 2017, 15:32
7664

26 вересня відбулося засідання за «круглим столом» на тему: «Соціальний захист людей похилого віку та ветеранів».

Зустріч відбулася в управління соціального захисту населення міськвиконкому за участі керуючої справами міськвиконкому Наталії Прогонюк, заступників начальників управління соцзахисту Лідії Росоловської та управління Пенсійного фонду Оксани Сак, начальника відділу персоніфікованого обліку управління соцзахисту населення Оксани Юрчук та директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Галини Борис, - йдеться на сайті міської ради. 

Також  були запрошені представники організацій ветеранів та інвалідів, учасників та дітей війни, а також ГО «Захисник» і «Холмщина».

В ході зустрічі присутні були ознайомлені з нововведеннями у законодавстві щодо соціального захисту пільгових категорій громадян, їхнього пенсійного забезпечення, надання пільг та субсидій, а також організації санаторно-курортного лікування для людей похилого віку і ветеранів війни та праці.

Зустріч за «круглим столом» приурочили відзначенню на загальнодержавному рівні Дня ветерана та Дня людей похилого віку, що припадає на початок другого місяця осені і є нагодою ще раз висловити подяку людям поважного віку за їх багаторічну працю та особистий внесок у суспільний розвиток.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024