У Володимир-Волинській громаді ремонтуватимуть дороги

27 Серпня 2021, 15:45
Ремонт доріг 1156
Ремонт доріг

У Володимир-Волинській територіальній громаді будуть ремонтувати та будувати дороги у селах.

Про це у своєму дописі у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Мабуть, найбільше скарг від населення чуємо щодо стану доріг, адже зв'язок між населеними пунктами у громаді – важливий. Це і виїзди екстрених служб, і доїзд до роботи, школи, дитсадка чи інших установ та не тільки. Від якості асфальтного покриття залежить і наявність регулярних транспортних перевезень. 

  Задля вирішення проблеми зустрівся із керівницею Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області Оксаною Грицюк, а також технічною групою. Ми проговорили всі моменти щодо будівництва доріг на теренах Володимир-Волинської громади, які перебувають на їх балансі. 

  Є позитив! Днями відбудеться тендер на проведення робіт на частину дороги від Ласкова до Вощатина. Вже цього року там буде відновлено покриття, а також належно зроблять обочини до дороги на Ласків.

   Підняв питання капремонту двох доріг: Новосілки – Орані (С-030103/Р-15) та в селі Дігтів(С-030119/Р-15). Найближчим часом фахівці складуть дефектний акт, а далі - розпочнуться необхідні тендерні процедури для виготовлення проєктно-кошторисної документації на проведення робіт. 

 Додатково - як депутат Волинської обласної ради - відстоюватиму включення цих двох доріг у перелік тих, які будуть відремонтовані згідно Програми на 2022 рік. Беру це питання під особистий контроль! Також у разі позитивного вирішення контролюватиму процес на всіх етапах», – йдеться у дописі.

Читайте також: Відбудуться громадські слухання щодо повернення Володимиру-Волинському історичної назви

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024