Володимирщина: район повністю готовий до опалювального сезону

05 Жовтня 2017, 15:03
6267

Попри малі резервні фонди (або їх відсутність) для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, знос спецтехніки та борги у розрахунках за енергоносії, – райони звітуються про майже стовідсоткову підготовку до зими.

Про готовність господарств трьох районів Волині до опалювального сезону йшлося сьогодні, 5 жовтня, під час засідання антикризового енергетичного штабу в облдержадміністрації - пише Волинська правда. 

Посадовці з районів звітувались про майже стовідсоткову підготовку житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період  2017-2018 рр.

Відтак, голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець проінформувала про те, що повністю підготовлені заклади освіти, медицини, соціальної та культурної сфери району. Повірено лічильників та здійснена перевірка димоходів та вентиляційних каналів.

У деяких сільських школах замінені на енергозберігаючі вікна на загальну суму майже 800 тисяч грн. Розпочалися роботи із заміни котлів на тверде паливо. Заклади освіти забезпечені на 100% паливом. Така ж підготовка із заготовлею палива і торфобрикетів – у всіх ФАПах та амбулаторіях району.

«Дорожнє господарство Володимир-Волинського району теж готове до зимового періоду, для запобіганні ожеледиці заготовлені піщано-сольові суміші в достатній кількості», – запевнила Наталія Василець.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024