Чому обвалився будинок чи працюватиме художня школа: у Володимирі-Волинському провели брифінг

08 Жовтня 2021, 11:44
Брифінг ЗМІ та міського голови у Володимирі-Волинському 796
Брифінг ЗМІ та міського голови у Володимирі-Волинському

У Володимирі-Волинському провели щотижневий брифінг міського голови та місцевих ЗМІ.

Подія відбулася 6 жовтня. Про це повідомляють на сайті Володимир-Волинського.

Про те, яка причина обвалу будинку у Володимирі-Волинському міський голова відповідає наступне. Будинок оглянула спеціально створена комісія, до складу якої увійшли будівельники та проєктанти, які є одними з кращих в області. Були підготовлені документи, відповідно до яких і розпочались роботи з демонтажу

Зі слів міського очільника, власник цієї будівлі також дотримується рекомендацій щодо поступової ліквідації наслідків тих робіт, які проводились у підвалі будівлі. Адже стіни будівлі частково склались через те, що у підвальному приміщені вибрали багато землі.

Міський голова також відповів на питання про те чи відкриють художню школу. Через вакцинацію очне навчання там було призупинене. З його слів, переконуємо жителів громади вакцинуватись, зокрема, освітян, адже школи перебувають на особливому контролі. 

Зазначає, що терапевтичне відділення ТМО зараз заповнене хворими, серед яких майже немає вакцинованих. Тому це ще раз доводить ефективність щеплення. Щодо художньої школи, то буде дане доручення профільному заступнику, аби він зустрівся з колективом і поговорив щодо пришвидшення процесу вакцинації.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024