Кілька днів без води та їжі: на Володимирщині знайшли стареньку, яка пішла з дому і заблукала

19 Жовтня 2021, 15:15
Кілька днів без води та їжі: на Володимирщині знайшли стареньку, яка пішла з дому і заблукала ФОТО ВІДЕО 741
Кілька днів без води та їжі: на Володимирщині знайшли стареньку, яка пішла з дому і заблукала

Чотири дні без води та їжі блукала 78-річна жителька села Залужжя Володимир-Волинського району Віра Музинська, яка майже не бачить та має проблеми з пам’яттю.

Кілька днів тому старенька вийшла з дому і загубилася. Шукали жінку всім селом, адже рідні переживали, щоб вона не замерзла, бо вночі температура опускалася до нуля, йдеться в сюжеті ТСН.

Розшукували стареньку жінку скрізь у навколишніх лісах та селах. Знайшли ж її – у чагарниках, за два кілометри від дому.  Продираючись крізь кущі та болото, поліцейські постійно гукали жінку, але до них вона не озивалася. Стареньку побачили біля самого урвища. Ще кілька хвилин і жінка, яка майже нічого не бачить, могла опинитися у воді. Вона стояла без хустки, у легенькій куртці та в дірявих черевиках.

Копи кажуть, що жінка не усвідомлювала, де вона і скільки часу пройшло з моменту її зникнення. Найбільше хотіла пити.

«Волосся скуйовджене, у гіляччі, брудна була — пальці аж чорні від землі», – розповідав офіцер Зимнівської громади Орест Бабій

Пані Віру одразу повезли до центру допомоги, де жінка закохала в себе усіх працівниць. За словами директорки центру Любові Столярчук, вона і вірші читала, і жартувала, усім дуже дякувала. 

Зараз пані Віра вже вдома. Після екстремальних мандрів вона відсипається. Сусіди кажуть, що це вже не перша така мандрівка старенької. Вже не раз їй доводилося вказувати дорогу додому.

Син старенької Руслан Музинський каже, що цілодобово дивитися за мамою не може, адже має роботу поза домом. У день, коли вона зникла, був у рейсі. З бабусею залишався 12-річний онук, але не впильнував, як вона вийшла з дому. 

Рятівників-поліцейських планують нагородити. А син старенької горе-мандрівниці думає, як убезпечити пані Віру від нової халепи.

Нагадаємо, на території Володимир-Волинського району знайшли 78-річну жительку села Залужжя, Устилузької громади Віру Музинську, яка пішла з дому і зникла.

Читайте також: Розшукують 23-річного володимирчанина, який пішов з дому і зник

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024