Володимирським студентам розповіли про ситуацію на ринку праці

28 Жовтня 2021, 13:10
Володимирським студентам розповіли про ситуацією на ринку праці 484
Володимирським студентам розповіли про ситуацією на ринку праці

Володимир-Волинську міськрайонну філію Волинського обласного центру зайнятості  відвідали  студенти Володимир-Волинського фахового педагогічного коледжу групи «Діловодство». 

Учасників заходу ознайомили із ситуацією на ринку праці та перспективами його розвитку. 

Говорили про послуги служби зайнятості, в тому числі для молоді та випускників навчальних закладів. Студенти отримали поради щодо пошуку актуальних вакансій, успішного проходження співбесіди з роботодавцями, складання резюме. Присутні на заході обговорили основні кроки для успішного працевлаштування в майбутньому, а саме: проаналізувати свої ресурси (інтереси, здібності, особливості особистості), потім довідатися і прийняти вимоги роботодавця, а далі усвідомити потенційні невідповідності власних здібностей і особливостей професій  та вимог роботодавця та за можливості корегувати ці невідповідності.

  Успіх у пошуках роботи залежить від таких факторів: впевненості у собі, від компетенцій, якими володієш, знання технік пошуку роботи та вміння проводити та підтримувати співбесіду з роботодавцем.

На завершення кожен учасник зустрічі отримав інформаційні матеріали, які стануть у пригоді для підготовки та здійснення пошуку роботи.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024