Володимирчани зможуть знайти центри вакцинації та пункти щеплень за GOOGLE-картою

01 Листопада 2021, 13:10
Пункт щеплень на Волині 649
Пункт щеплень на Волині

Для охочих вакцинуватися від коронавірусної інфекції волинян створили Гугл-карту.

Про це йдеться на сайті Волинського обласного центру КПХ МОЗ України. 

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 можна або через свого сімейного лікаря, або зателефонувавши  безпосередньо до реєстратури медичного закладу, де діє пункт щеплення.

Відтепер в сервісі GOOGLE-карти Волинської області можна знайти найближчий центр масової вакцинації та пункту щеплення від коронавірусу. 

Для цього необхідно вручну збільшити карту та знайти місце яке найбільш підходить для імунізації. Після потрібно клікнути на вибраний «прапорець» і користувач побачить назву центру або пункту вакцинації та адресу його місцезнаходження.

Інформація за посиланням: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1uAvof-0X-_vdq_euPbQDYy0J1SI2iVk5&usp=sharing

Імунізація населення безпечною та ефективною вакциною проти коронавірусної хвороби COVID-19 є найважливішим компонентом стратегії Уряду України у подоланні гострої фази пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. Загальною метою здійснення масової вакцинації населення є припинення поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні.

Читайте також: 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024