У Володимирі продовжують автоматизовувати роботу котелень

24 Листопада 2021, 15:45
У Володимирі продовжують автоматизовувати роботу котелень 446
У Володимирі продовжують автоматизовувати роботу котелень

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» продовжує роботу над подальшим осучасненням котелень підприємства. 

 Аналіз вдало втіленого пілотного проєкту з диспетчеризації котельні на вулиці 20 липня, 21-К показав, що автоматизація роботи котельні та моніторинг і управління нею дистанційно – не тільки вдалий крок назустріч сучасним технологіям, а й важливий фактор для подальшої економії коштів підприємства, йдеться на сторінці підприємства у фейсбуці.

Розглянувши різні варіанти, на підприємстві прийняли рішення щодо наступної котельні, яку планують перевести в автоматизований режим. Таким об’єктом визначена котельня на вулиці, Драгоманова, 20-К, яка надає послуги теплопостачання міському плавальному басейну міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 Робота котельні без безпосереднього перебування працівників на об’єкті дозволяє суттєво зекономити видатки. Крім цього, автоматизація котла забезпечує оперативне і своєчасне виявлення несправностей в системі та їх оперативне виправлення в автоматизованому режимі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024