У Володимирі обговорили проект бюджету на 2018 рік

21 Листопада 2017, 17:05
5044

На минулому тижні у верхньому залі засідань міської ради відбулося громадське обговорення проекту міського бюджету на 2018 рік.

Взяти участь в громадському обговоренні проекту бюджету запрошували депутатів міської ради, членів громадської ради при міськвиконкомі та всіх активних жителів міста. Проте, в обговоренні взяли участь, окрім самих розпорядників коштів та представників міської влади, деякі депутати міської ради (фракція «Самопоміч») та двоє активних мешканців міста.

Про особливості формування міського бюджету на 2018 рік відповідно до вимог бюджетного законодавства та проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік», прогноз доходів на 2018 рік, загальні підходи до формування видатків, присутніх проінформувала начальник фінансового управління Тетяна Шибирин.

Про планування на 2018 рік видатків в розрізі галузей та висвітлення окремих проблемних питань інформували головні розпорядники коштів - начальники відділів, управлінь та установ. Після презентації присутні мали нагоду поставити запитання, які їх цікавлять.

 У В'ячеслава Петрука (начальник управління освіти, молоді та спорту) поцікавились чому так мало робіт запроектовано по блаштуванню ЗОШ№1 і чому так активно «засипають» бюджетними коштами ДНЗ№8.

Окрім того, депутат Олег Тимосевич запопонував управлінню освіти розглянути можливість переїзду у незавантажене приміщення ЗОШ №5, а звільненні кімнати управління передати у розпордження третьої одинадцятирічки, бо в згаданому навчальному закладі учні навчаються у дві зміни. Також була озвучена пропозиція на майбутнє облаштувати на базі ЗОШ№5 школу повного дня.

На запитання, що стосуються проекту бюджету також відповіли головні розпорядники коштів - Олександр Клачук – головний лікар ТМО, Олександр Смикалюк – начальник управління соціального захисту населення, Віктор Фіщук – начальник управління житлово-комунального господарства, Дмитро Терьохін – начальник відділу культури і туризму, Наталія Прогонюк – керуюча справами міськвиконкому.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024