У Володимирі облаштують ще одну парковку: провели засідання громадської ради

24 Грудня 2021, 14:22
У Володимирі відбулось засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, під час якого було розглянуто п’ять питань порядку денного 549
У Володимирі відбулось засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, під час якого було розглянуто п’ять питань порядку денного

У Володимирі відбулось засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, під час якого було розглянуто п’ять питань порядку денного.

Збори провели 22 грудня. Про це пишуть на сторінці Володимир-Волинської громади.

Першим члени громадської ради заслухали начальника управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів Андрія Трофимука, який надав інформацію щодо організації дорожнього руху у місті. Керівник управління ознайомив із основними питаннями та проблемами, які має вирішити нова схема.

Під час обговорення даного питання члени громадської ради висловили декілька зауважень та доповнень, зокрема щодо облаштування парковки біля ЗОШ №1 та встановлення огорожі біля магазину «Берізка» на вулиці Зимнівській.

В ході засідання громадської ради також заслухано інформацію щодо структури працівників виконавчого комітету, їх заробітну плату та премії за 2021 рік, яку озвучила керуюча справами міськвиконкому Ірина Лошенюк.

Окрім цього, було затверджено Положення про громадську раду при виконавчому комітеті міської ради та план роботи на 2022 рік.
Вирішене також питання про виключення окремих представників ІГС зі складу громадської ради при виконавчому комітеті міської ради.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024