У Зимнівській громаді зарацював притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства

31 Травня 2022, 16:05
Притулок у Зимнівській громаді 538
Притулок у Зимнівській громаді

У селі Зимне 31 травня відчинив двері новий соціальний заклад – притулок для осіб, які постраждали від насильства у сім’ї. 

Під час відкриття закладу стрічку перерізав сільський голова В'ячеслав Католик, участь в урочистостях взяли заступник голови РДА Андрій Сторонський та голова райради Віктор Хиць, директорка департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод і керівниця підрозділу Національної соціальної сервісної служби Волині Світлана Мишковець, інформують на сторінці Володимир-Волинської РДА у фейсбуці.

Місце для безпечного тимчасового цілодобового перебування постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі у Зимнівській ТГ буде не просто комфортним тимчасовим житлом, а й установою, де можна отримати комплексну допомогу на основі оцінки потреб та індивідуального підходу до особи з урахуванням віку, статі, стану здоров’я та соціального становища. 

До слова, послугами цього закладу зможуть також скористатись мешканці Локачинської, Литовезької, Оваднівської, Поромівської та Павлівської територіальних громад, з якими Зимнівська сільрада уклала меморандуми про партнерство.

Контактний телефон установи: 95 - 1 - 33

Читайте також: У Володимирі на два дні закриють залізничний переїзд

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024